2013 Fiesta Climate Control Problem!

Heater keeps blowing cold...

Any modifications/technical issues & tuning questions, help, suggestions & advice on;Maintenance, Servicing, Suspension, Interior, Exterior, ECU's, Alarms, ICE?. Help is at hand in here. Need for speed? Got a question or just browsing for ideas? Or see if your knowledge can help someone out.

Basically, if you have a problem or question about your Fiesta Mk7 - Post in here!

2013 Fiesta Climate Control Problem!

Postby Weedon52 » Fri Feb 09, 2018 12:43 pm

Hi Guys,

Newbie and first time poster. I’m sorry if this has been mentioned somewhere before :shock:

I have owned my 63 Reg Fiesta for just over a year and it has now developed an issue with the climate control.
When you first start the car understandably the heater blows cold. After a few miles it warms and the climate control works nicely. Then after about 10/15 miles the heaters only blow cold. It doesn’t matter what temperature you choose or fan speed, there is also no difference between auto being on or off.

The climate control doesn’t return to normal again until the next time you use the car, then, 10/15 miles later, you guessed it, cold air!

It’s really annoying when driving at 4am in freezing temperatures. Does anyone have any ideas..?

Car specs:

2013 Ford Fiesta 1.6TDCI Titanium

TIA :?
Weedon52
Newbie (Welcome Me!)
Newbie (Welcome Me!)
 
Posts: 1
Joined: Fri Feb 09, 2018 12:31 pm
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time
Drives: Ford Fiesta Titanium
Refferer: Search Engine
Country: UK

2013 Fiesta Climate Control Problem!

Sponsor

Sponsor
 

Return to Fiesta MK7 'Issues'

 


  • Related topics
    Replies
    Views
    Last post

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests